Book Online

Q Training inloop afspraak (gratis)
2 Services

Inloop afspraak en demonstratie van de training

Q Training is een nieuwe manier van bekkenbodemspierentraining. Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Begin vandaag met trainen en loop vrijblijvend binnen.

Get to know

Kennismaking

Q training voor vrouwen
6 Services

Incontinentie behandeling

€55.00

En hele effectieve en natuurlijke incontinentie behandeling voor alle vormen van incontinentie. Effectief bij zowel beginnen incontinentie als bij zwaardere incontinentie klachten.

Intake en eerste behandeling clienten

€50.00

Intake, demonstratiebehandeling en opstellen van behandelplan.

Bekkenbodem behandeling

€55.00

De meest effectieve bekkenbodem training bij bekkenbodem instabiliteit. Wij beiden ook een programma voor versneld herstel na bevalling.

Paniculose ofwel cellulite behandeling

€53.00

Effectieve behandeling tegen paniculose. Intake inclusief foto begin en betrouwbare meting lichaamsvet en lichaamsvocht.

Combinatie behandeling

€78.00

Behandeling van de spieren in de lichaamskern, bekkenbodem, buikspieren en spieren in de onderrug. Meer energie, fit en minder lage rugpijn. Sterkere spieren in billen en dijen.

Help mij met de keuze

Kennismaking zonder verplichting. Wij geven graag toelichting op de verschillende behandelingen, de techniek en de resultaten die u kunt verwachten. U kunt per mail vragen stellen via hans.bodt@fountree.eu

Behandelingen voor mannen
3 Services

Intake en eerste behandeling

€50.00

Intake, bespreken van de behandeldoelen. Uitleg van de behandeling. De eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie, de indicatie en de wens van de cliënt maken wij een behandel plan na de eerste behandeling.

Bekkenbodem behandeling

€44.00

Los en soepel maken van te strak gespannen spieren in de bekkenbodem (Chronic Pelvic Pain Syndrom, afgekort CPPS). Verwacht tussen de 4 en 10 behandelingen zodat te strak gespannen spieren in de bekkenbodem weer de normale functie krijgen. Lost voorkomende pijnklachten op.

Langere behandeling

€60.00

Behandeling voor erectiele disfunctie, pijn in de onderbuik. Behandeling op aanbeveling van een doctor of specialist.

Get to know demonstration appointments
1 Service

Demo professional

Een demo van de behandeling en toelichting op de techniek.

Other Services
3 Services

Incontinence treatment

€55.00

A very effective urinary and feacal incontinencetreatment. Efective incontinence in the early stage or in an advanced stage. The natural solution.

Combination treatment

€78.00

Treatment for better body control and stregth, More life energy. and we can treat specific area's .

I need more information

I want to know more about the treatment, the possible results i can expect, before I commit to a treatment. You can contact the treatment team via hans.bodt@fountree.eu for more info via e-mail. And you can visit us.


Wpyncvgxquueh2ydnhsa?signature=389f71d96c67d7d899609d0def7b3194bc5c339fe7b55f226aafd8f59ed5f5c4&policy=eyjjywxsijoicmvhzcisimv4cglyesi6ndyzmzm2mtq2oh0%3d

Fountree Rotterdam

Physical Therapy


Heemraadssingel 234
Rotterdam, ZUID HOLLAND 3021 DP
Netherlands

Wed - Sat: 11:00am - 5:00pm

+31 88 2054 600

Visit Our Website

 Google