Book Online

Body Services
32 Services

A Gentlemen Escape

Lei300.00

Nu este prea mult sa-i amintesti in fiecare zi celui drag ca ii esti recunoscator pentru sprijinul pe care ti-l ofera si-l porti in gand mereu. Niciodata nu vei face rau daca-i multumesti pentru prezenta atat de speciala in viata ta, daca-i spui cat de dor iti este si cat de mult iti lipseste atunci cand este departe de tine.

Un cadou pentru barbatul de langa tine, barbatul modern care stie sa se pretuiasca si caruia ii place sa fie pretuit!
Cardul contine:

Deep Tissue Massage 50 min
Hydrating Mini facial 30 min
Aroma Feet Ritual 15 min
Masajul in profunzime ii va ameliora contracturile musculare, il va relaxa si il va incarca cu energie. Urmeaza un masaj relaxant al fetei cu uleiuri aromatice iar la final, domnul va fi rasfatat cu un ritual pentru picioare special pentru barbati .

A gift for the man next to you, to show him your love and appreciation.
The card includes:
Deep Tissue Massage 50 min
Mini Facial Hydrating 30 min
Aroma Feet Ritual 15 min

All you need is love for Her

Lei265.00

Pentru EA, un alt fel de a-i arata iubirea, cu un cadou care îi oferă răsfăţ şi o stare de bine generală.

O experienţă multisenzorială cu arome de fructul pasiunii, mango şi flori exotice care include un scrub corporal pentru o piele catifelată, şi un masaj care va relaxa fiecare muşchi şi va îndepărta orice urmă de oboseală.
La final, servire cu un Drink Exotic.

Cardul contine:

Passionfruit Body Scrub
Mango & Flowers Full Body Massage
Exotic Drink serving

All you need is love for Him

Lei265.00

Pentru EL, un cadou cu "gust" de struguri. Exfolierea energizantă a corpului cu struguri, urmată de un masaj corporal relaxant cu ulei de struguri, alungă oboseala şi stresul şi îl vor face să se simtă în al noulea cer.
La final, servire cu un Drink Exotic.

Cardul contine:

Wine&Grape Body Scrub
Bachus Oil Massage
Exotic Drink serving

Anti-Inflamatory Salt & Herbs Therapy

Lei140.00

Aceasta terapie holistica incepe cu o exfoliere a spatelui urmata de aplicarea pe spate a compreselor cu extract de plante si saculeti cu sare marina calda.Sub efectul antiinflamator al ierburilor si a sarii marine calde,muschii spatelui se relaxeazapentru a beneficia din plin de masajul care urmeaza si careva tinti toti muschii spatelui (mai ales contracturile) cat si coloana vertebrala in intregime.

This holistic therapy begins with an exfoliation followed by the application of warm compresses plant extract and warm sea salt on your back.. Under the effect of anti-inflammatory herbs and warm sea salt, the back muscles relax to the fully benefit of the massage that follows that will target all the muscles in the back (especially contractures)

Aromatic Moor Body Wrap

Lei165.00

Un tratament ideal pentru cei care sufera de reumatism, artrita, saupentru cei care sufera de oboseala cronica.Dupa o exfoliere uscata, corpul tau va fi acoperit cu un strat de namol aromatic cald renumit nu numai pentru proprietatile antiinflamatoare darsi pentrucontinutul bogat in vitamine minerale siaminoacizi, adevarata hrana pentru piele. In timpul impachetarii , vei beneficia de un masaj al scalpului care iti va alunga orice urma de stres. La final, dupa dus, urmeaza o hidratare a intregului corp cu lotiune hidratanta.
BENEFICII SI RECOMANDARI:
Reduce durerile musculare
Stimuleaza circulatia sanguina
Detoxifica organismul
Ideal pentru cei care sufera de artrita sau reumatism

An ideal treatment for those suffering from rheumatism, arthritis, or those who suffer from fatigue.. After a dry exfoliation, your body will be covered with a layer of warm aromatic mud famous not only for anti-inflammatory properties but also rich in vitamins, minerals and amino acids. While your body is relaxing covered in the healing aromatoc mood, you will get a scalp massage that will banish any trace of stress. Finally, after a shower, follows a whole body hydration..

Blisfull Pregnancy

Lei220.00

O terapie ideala pentru ingrijirea pielii si mentinerea elasticitatii ei , dar si pentru relaxare si atenuarea durerilor de spate asociate cu perioada sarcinii.
Terapia include o exfoliere a intregului corp cu un scrub organic, urmata de un masaj relaxant atat pentru mama cat si pentru fat.

Christmas Flavours

Lei270.00

Un cadou de care fiecare dintre noi are nevoiedatoritabeneficiilorpentru sanatate pe care le aduce. Rasfatul incepe cu un masaj al picioarelor si gambelor cu ulei aromat de eucalypt care va incalzi , relaxa talpile si gambele, si va activa prin presopunctura metabolismul .. Urmeazao incalzire a intregului corp cu pietre calde de basalt care vor relaxa si decontractura prin masajfiecare muschicare a acumulat oboseala sau toxine.

Sanatate curataprin relaxarea si energia dobandita.

Cardul contine:

Winter Aroma Reflex Ritual
Heaven Hot Stone Massage

Christmas for Him

Lei195.00

Si barbatii au nevoie de relaxare si rasfat. Ofera-i o pauza bine meritata la Spa pentru care iti va multumi cu generozitate… Rasfatul va incepe cu un masaj Tibetan alcapului, umerilor si cefei, decontracturant si energizant. Pasul urmator va fi un masaj al spatelui cu magicele pietre calde de basalt care il vor face de-a dreptul fericit. Pietrele calde ajuta la relaxarea muschilor, elimina oboseala musculara dar si stresul. Zambetul lui va fi martorul unei experiente Spa de neuitat…

Cardul contine:

Indian Scalp Massage
Hot Stone Back Massage

Destress Your Body and Mind

Lei250.00

Tendinta fireasca a fiecaruia dintre noi este sa alegem cadoul pentru cel drag tinand cont de preferintele noastre. Un risc pe care ni-l asumam, dar de care nu suntem constienti intotdeauna. Gusturile difera in functie de personalitatea fiecaruia. Ce este totusi comun la cei mai multi dintre noi? Dorinta de a evada si a ne regasi energia si vitalitatea

Ofera-i persoanei dragi un cadou pentru corp si suflet!
Cardul contine:

Aroma Feet Ritual
la alegere: Aromatherapy Face and Body Massage/ Hot Stone Massage
A gift that satisfies everybody desire to be in good shape and in good health. Offer the gift that will give energy and vitality!
The card includes:
Aroma Ritual Feet
Choices: Aromatherapy Face and Body Massage / Hot Stone Massage

Enjoy Life

Lei190.00

Pentru ca ne bucuram mai mult de viata cand ne sintim si aratam bine, acesta esta este un cadou care va bucura atat corpul catsi sufletul sarbatoritilor. Masajul fetei si al decolteului cu miere cremoasa de Manuka, masajul Indian al scalpului si un masaj relaxant al spatelui cu pietre calde de bazalt sunt ingredientele care aduc bucuria pe fata sarbatoritilor.

Cardul contine:

Rejuvenating Face, Head and Decollete Massage
Lavender Hot Stone Back Massage

Masajul feteisi decolteului cu miere cremoasa de Manuka lumineaza si rejuveneaza tenul, iar masajul scalpului, cu manevrele specific indiene, relaxeaza si elimina durerile de cap sauochi. Urmeazaun masaj al spatelui cu pietre calde de basaltcare detensioneaza muschii intregului spate prin caldura emanata de pietre si prin manevrele speciale de shiatsu,masaj suedez, side relaxare.Aromaterapia cu ulei essential de lavanda insoteste si completeaza prin efectul relaxant beneficiile acestei terapii.
Because we enjoy life more when we look good and feel good, this is a gift that celebrates both body and soul. Face and decolletage massage with creamy Manuka honey, Indian scalp massage and a relaxing back massage with hot stones.

The card includes:
Rejuvenating Face, Head and decollete Massage
Hot Stone Back Massage Lavender

Flowers for Her

Lei250.00

Vrei sa-i spui "La multi ani!", "Multumesc!", "Te iubesc!", vrei sa-i transmiti toata pretuirea ta celei dragi sufletului tau, nu ezita sa-i alegi un cadou inedit, plin de inspiratie care o va fascina si ii va aminti de ce te-a ales sa-i fii aproape: pentru ca ajungi sa-i intuiesti cele mai ascunse dorinte, pentru c-o surprinzi cu cadouri speciale, pentru ca nu uiti s-o faci sa se simta speciala!

Ofera-i rasfat si stare de bine la spa intr-o terapie cu arome florale !

Cardul contine:

Acces sauna 20 min
Rose Honey Divine Body Massage 50 min
Mandarin Flowers Mini Facial 30 min

Happy Healthy Holidays

Lei360.00

Un cadou care aduce sanatate,stare de bine generala si frumusete. Relaxarea incepe cu o terapiea picioarelor si gambelor cu pietre calde de basalt care va elimina senzatia de picioare reci si grele prin manevrele speciale de masaj si presopunctura aplicate cu ajutorul pietrelor . Urmeaza un masaj al corpului care include manevre de shiatsu, masaj suedez si stretching pentru a mobiliza articulatiile “inghetate” de stress sau pozitii vicioase.

Pentru frumusetea tenului rasfatul continua cu un mini facial care include demachiere si un masaj tonifiant al fetei, gatului si decolteului cu miere cremoasa de Manuka.

Cardul contine:

Aroma Stone Feet Ritual
Holistic Healing Massage
Happy Face Treatment

Happy Moments

Lei280.00

Mint Hot Stone feet Ritual 25 min

Orange Back Massage 25 min

Coconut Oil Face Massage 25 min

Healing Back Pain Treatment

Lei165.00

Durerile de spate netratate pot afecta si alte zone ale corpului dand nastere la o avalansa de neplaceri: mobilitate redusa a umerilor si bratelor, dureri de cap, o postura defectuoasa, dureri ale membrelor inferioare si o stare de oboseala permanenta. Daca ai o viata sedentara si suferi de dureri de spate , aceasta terapie iti ofera doua remedii esentiale pentru eliminarea durerilor: forta antiinflamatoare a namolului aromatic si puterea vindecatoare a pietrelor calde folosite pentru a masa intregul spate. Mai intaise va aplica un strat generos de namol cald si aromatic pe spate,care actioneazaca o potiune magica asupra contracturilor. Pasul urmator va fi un masaj al spatelui cu pietre calde, folositede terapeut in asa fel incat sa topeasca orice tensiune muscularacare te impiedica sa functionezi la parametri normali.

If you have a sedentary life and suffer from back pain, this therapy offers two essential remedies for removing pain: the anti inflammatory quality of aromatic moor and the healing power of hot stones used to massage the entire back. First, warm and aromatic mud will be applied on the back, to calm and relax the muscles. The next step will be a hot stone back massage that will melt away any muscle tension that prevents you to function satisfactorily.

Healing Escape

Lei135.00

Un cadou care care vindeca durerile spatelui si relaxeaza mintea. Ce poate fi mai folositor pentru a-i arata grija si gandurile tale bune? Potrivit atat doamnelor cat si domnilor!

Cardul contine:

Tibetan Head Massage 15 min
Thai Relaxing Back Massage 30 min
Masajul tibetan al capului include manevre speciale de relaxare musculara, streching si presopunctura care alunga tensiunea musculara din zona cefei si scalpului, eliminand durerile de cap si reducand efectele stresului cotidian.

Thai Relaxing Back Massage care include manevre speciale de masaj thailandez actioneaza pe fiecare muschi al spatelui, „dizolvand” astfel contracturile, eliminand presiunea exercitata pe coloana vertebrala de muschii tensionati si corectand postura.

A gift that heals back pain and relaxes the mind.
The card includes:

 • Tibetan Head Massage 15 min
 • Relaxing Back Massage 30 min

Tibetan head massage special maneuvers include muscle relaxation, stretching and acupressure to banish muscle tension in the neck and scalp, eliminating headaches and reducing the effects of daily stress.

Relaxing Thay Back Massage special maneuvers work every muscle in the back, "dissolving" the tension, eliminating pressure on the spine and correcting posture.

I love you

Lei345.00

Sunt multe feluri de a-i spune te iubesc...acum oferă-i un cadou special care oferă răsfăţ şi stare de bine.

Un masaj al întregului corp cu pietre de basalt încălzite va topi orice urmă de stres şi îi va reda energia şi pofta de viaţă. Masajul corpului este urmat de un masaj facial regenerant cu miere de Manuka.
La final, servire cu Lemon & Ginger Lemonade.

Cardul contine:

Heaven Hot Stone Massage 75 min
Honey Hydrating Facial 30 min
Ginger Lemonade Serving

Intense Honey Hydration Body Treatment

Lei165.00

Hranire si regenerare pentru pielea uscata intr-un tratament care include o exfoliere uscata urmata de o impachetare cu miere de Manuka. La final se aplica pe tot corpul o lotiune bogata in vitaminele E si C.
O terapie ideala pentru mentinerea sanatatii pielii, indiferent de varsta sau sezon.

This treatment for dry skin starts with a dry exfoliation followed by a full body masque with Manuka honey. Manuka honey contains vitamins and minerals that will help in regeneration of the skin, its hydration andsmoothness. After the masque is removed, your body will be hydrated with a body lotion rich in vitamins E and C.

An ideal therapy for maintaining healthy skin, regardless of age or season.

La Multi AniI!

Lei165.00

Un cadou al relaxarii din cap pana-n picioare! Caldura si energia pietrelor de masaj, manevrele speciale de presopunctura si relaxare, uleiurile calde aromatice si masajul scalpului au rolul de a elimina oboseala, de a reduce durerile de cap si de a-i conferi o stare generala de bine!

Cardul contine:

Hot Stone Aroma Feet Ritual 30'
Head, Neck & Shoulders Massage 30'
Servire cu ciocolata si fructe
Un cadou “salvator” pentru zonele cele mai afectate de stresul zilnic, picioarele, umerii si ceafa… Persoana sarbatorita va beneficiamai intai de un masajal talpilor si gambelor cu pietre calde de bazalt si uleiuri calde aromatice. Atat caldura pietrelor cat si manevrele speciale de presopunctura si relaxare vor contribui la detensionarea talpilor si a muschilor gambei , voractiva circulatia, indepartand senzatia de picioare grele si umflate. Prin activarea zonelor reflexogene din talpase incurajeaza detoxifierea organismului si buna functionare a tuturor organelor corpului.

Urmeaza un masajspecial pentru zona cervicala, umeri si scalp. Tensiunile musculare din aceasta zona provoaca migrene si scad puterea de concentrare , de aceea este foarte important sa mentinem prin masaj supletea muschilor gatului si umerilor.Manevrele de masaj includ stretching, presopunctura si relaxare. Uleiurile calde aromaticefolosite pentru masaj au o actiune relaxanta nu numai la nivelul corpului dar si al mintii. La final, masajul scalpului ( fara ulei) ajuta laeliminarea oboselii, durerilor de cap si ochilor si creste puterea de concentrare.

Lavender Mind and Body Escape

Lei330.00

Vrei sa trimiti pe cineva drag intr-o calatorie din care sa revina cu forte proaspete? Ii poti oferi o calatorie intr-o lume a simturilor si a aromelor imbatatoare. Ii poti oferi un cadou la spa. Un cadou care te face sa te simti in parfumata Provence!

Terapia incepe cu exfolierea si masajul talpilor, continua cu un masaj cu pietre calde si ulei de lavanda a intregului corp. Un masaj al fetei cu miere si ulei esential de lavanda va completa deliciul senzorial si relaxant.
Cardul contine:

Lavender Feet Ritual
Lavender Hot Stone Massage
Honey MiniFacial
Do you want to send a loved one on a journey into a world of relaxation and exotic aromas? Offer a gift at Spa that will help them regain energy end peace of mind. The Therapy begins with the exfoliation and massage of the feet, continues with a hot stones and lavender oil massage to the entire body. A facial massage with honey and lavender essential oil will complete this relaxing experience.

The card includes:

 • Lavender Feet Ritual
 • Hot Stone Body Massage
 • Honey MiniFacial

Love Yourself

Lei250.00

Un cadou din dragoste pentru cei care au nevoie de rasfat si relaxare.

Cardul cadou contine:

Organic Body Scrub
Honey Face and Body Wrap
Manuka Honey Body Hydration
Acest cadou este o bonanza de delicii pentru intregul corp . Rasfatul incepe cu o exfoliereorganica cufructul pasiuniicare va catifelapiela corpului, urmata de o impachetare aromata si delicioasa cu miere de Manuka care regenereaza ,hidrateaza sivitaminizeaza pielea. In timpul impachetarii tenul va beneficia de un mini facial hidratant, incluzand demachiere,si un masaj tonifiant al fetei, gatului si decolteului. La final, dupa dus, urmeaza o hidratare a intregului corpului cu un ulei din miere special.
This gift is a bonanza of delights for the whole body. Spoiling begins with an exfoliation with organic passion fruit that will soften the skin, followed by delicious Manuka honey body mask that regenerates, moisturizes and vitaminizes the skin. During the body mask, the skin will benefit from a mini facial, including cleansing and a toning massage of the face, neck and decollte. Finally, after a shower, it follows a whole body hydration with a special honey oil.

Gift card contains:
Organic Body Scrub
Honey Face and Body Wrap
Manuka Honey Body Hydration

Organic Body Scrub&Hydration

Lei125.00

O procedura esentiala pentru sanatatea pielii, aceasta exfoliere blanda are rolul de a indeparta celulele uscate de la suprafata pielii, de a o tonifia, dar mai ales de a-i reda luminozitatea datorita enzimelor,antioxidantilor si continutului crescut de vitamina C din compozitia scrubului.

A procedure essential for healthy skin, this gentle exfoliation removes dry cells from the skin. Due to the scrub high content of vitamins and minerals, the skin will gain in brightness, hydration andelasticity.

Pachet Spa Relax

Lei250.00

Pentru a te relaxa cu adevarat, vei incepe cu un ritual al picioarelor pentru ca apoi sa continui cu un masaj cald, cu pietre vulcanice, concentrat pe zonele tensionate care vor topi si ultima urma de tensiune din corpul tau. Iar la sfarsit vei primi un masaj al scalpului si fetei care te va lumina pe deplin.

Pachetul contine:

Lavender Feet Ritual
Lavender hot stone back massage
Honey Facial Relaxing Massage

To really relax, you start with a Lavander foot ritual, continue with a Lavander hot stones massage focused on the tense areas of your back. And in the end you get a scalp and face massage that will melt the last trace of tension in your body.

Relax & De-Stress

Lei110.00

Ofera-i un moment de evadare pentru cateva ore din ritmul agitat in care traieste. Arata-i ca viata inseamna si altceva in afara de a face. Ofera-i bucurie, stare de bine si va intelege pretuirea pe care i-o porti!

Cardul contine:

Indian Head Massage 15 min

Feet Reflexo Ritual 25 min

Relax & Heal

Lei165.00

O vizita la spa care elimina durerile de cap, oboseala accentuata a picioarelor si starea de epuizare fizica. Dedicat persoanelor care au multe sarcini si responsabilitati si, in general, nu au timp pentru a–si ingriji sanatatea. Dedicat prevenirii imbolnavirilor si absenteismului de la sarcinile zilnice.

Cardul contine:

Hot Stone Aroma Feet Ritual 25 min
Cranio Cervical Healing Massage 25 min

A visit to the spa that will eliminate headaches, tiredness and physical exhaustion. Dedicated to people with many tasks and responsibilities to prevent illness and maintain a good health.

The card includes:

 • Aroma Hot Stone Ritual 25 min Feet
 • Healing Cranio Cervical Massage 25 min

Relax & Rejuvenate

Lei165.00

Un cadou care transmite grija pe care i-o porti pentru starea ei de bine. Dedicat in special doamnelor, dar poate fi oferit si domnilor care acorda importanta speciala ingrijrii personale!

Cardul contine:

Aroma Destress Back Massage 25 min
Facial Mask & Hydration Ritual 25 min

Santa's Spa Delights

Lei165.00

Un cadou care ofera rasfat cu ciocolata si portocale pentru un Christmas deliciousla Spa. Un scrub cu ciocolata organic va fi aplicat pe tot corpul pentru a da pielii luminozitate si catifelare, urmat de un masaj al intregului corp cu ulei aromat cu portocale. Relaxare si santate pentru anul care vine. La final, servire cu ciocolata calda .

Cardul contine:

Delicious ChocolateScrub
Orange hydrating massage
Organic Chocolate Drink Serving

Spa Time for Yourself

Lei275.00

Nu ai timp suficient sa acorzi atentia deosebita pe care corpul tau o merita? Iti propunem un program "time saving" de ingrijire completa corporala ce include o exfoliere pe tot corpul, un masaj de 50 de minute si un tratament facial expres de hidratare. Acest tratament iti va da stralucirea de care are nevoie pielea ta si doza de relaxare si revitalizare a intregului corp pentru a te simti in forma.

Pachetul contine:

Strawberry Body Scrub
Relaxing Massage
Honey Minifacial

A full body therapy that includes an organic body exfoliation, a 50-minute relaxing massage and a honey face massage.. This treatment will give you a well deserved dose of relaxation and revitalization and a hydrated and glowing skin.

Time for Your Body and Soul

Lei330.00

Vrei sa rasplatesti pe cineva intr-un mod inedit?

Ofera-i timp la spa! Un timp petrecut cu folos pentru sanatatea corpului si a mintii.

Timpul pentru relaxare la Spa incepe cu un scrub corporal cu fructe , urmat de un masaj de vindecare al intregului corp si un tratament facial hidratant.
Cardul contine:

Organic fruits Body Scrub
Healing Back Pain Massage
Aromatic Face, Neck and Decollete Massage
Dou want to reward someone in a unique way?
Give him time at the spa! A time well spent for the health of body and mind.
Time to relax at Spa begins with a body scrub with fruit, followed by a healing back, face and decolte massage.

The card includes:

 • Organic Body Scrub
 • Healing Back Pain Massage
 • Aromatic Face, Neck and decolte Massage

Your Exotic Retreat

Lei220.00

Nici o fiinta umana nu poate functiona permanent in lumea reala, fara a-si oferi momente de evadare si regasire.

Ofera celei pe care o iubesti o mini vacanta exotica la Spa!
Cardul contine:

Passion Fruit Body Scrub
Tahitian Back Hot Stone Massage
Servire cu fresh exotic
Scrubul natural cu fructul pasiunii ii va catifela pielea, masajul spatelui cu pietre calde si un ulei de Monoi, va relaxa si indeparta orice urma de stress si oboseala.
No human being can work permanently without a few moments of relaxation for body and mind. Offer the loved ones a mini exotic vacation at Spa!

First, an organic scrub with passion fruit will soften the skin, followed by a hot stone back massage with a Monoi oilthat relaxes and removes any stress and fatigue.

The card includes:
Passion Fruit Body Scrub
Hot Stone Tahitian Massage Back
Serving with exotic fresh

Your Healthy Break

Lei275.00

Darul pe care fiecare dintre noi si-l poate oferi este cel al sanatatii, energiei si vitalitatii. Pentru a atinge armonia corp-minte-spirit am imbinat terapiile corporale si emotionale pentru recapatarea energiei si a starii de bine.

Cardul contine:

Happy feet ritual, 15 min
Detox&relax massage, 50 min
Tibetan head massage, 15 min
Healthy snack and juice
The best gift is one that can provide health, energy and vitality. To achieve harmony of body-mind-spirit we have combined therapies that relax the body and calm the mind, and that will help you regain energy and wellness.

The card includes:
Happy feet ritual 15 min
Detox & relaxation massage, 50 min
Tibetan head massage, 15 min
Healthy snack and juice

Your Zen Winter

Lei330.00

Un cadou care transforma fizic si si emotional, oferind relaxare penru corp si liniste pentru minte. MasajulTibetan va elibera zona capului si a cefei de contracturi si stress si va imbunatati puterea de concentrare si claritatea mintii. Urmeaza masajul Deep tissue pentru corp care actioneaza in profunzimea masei musculare, decontractureazasi da flexibilitate si suplete muschilor si coloanei vertebrale.

Cardul contine:

Tibetan Head Massage
Deep Tissue Massage
Revigorating Facial Massage&Mask

Zen Voyage

Lei250.00

O terapie holistica cu scop de reducere a migrenelor, a insomniilor si a durerilor cervicale. Manevre speciale de masaj, stretching, presopunctura si reechilibrare energetica. Vei scapa de stres, te vei energiza, iar blocajele energetice vor disparea. La final, o stare completa de armonie!

Pachetul contine:

Cranio Cervical Destress Therapy

Energizing Hot Stone Body Massage

Massages
41 Services

Antistress Head, Neck & Shoulders Massage

Lei85.00

Zona capului, a gatului si a umerilor sunt acele parti ale corpului continuu expuse efortului de zi cu zi, in special pentru cei care lucreaza ore in sir la birou, in fata computerului. Aici vei simti oboseala sub forma migrenelor, a durerii umerilor si a intepenirii gatului. Durerea este semnalul pe care corpul ti-l transmite pentru a lua o pauza si a-i oferi odihna de care are nevoie. Manevre speciale ayurvedice, thai si shiatsu relaxeaza musculatura, imbunatatesc circulatia si deblocheaza tensiunile generate de postura defectuoasa sau stres. Bonus: elimina migrenele, favorizeaza un somn odihnitor si creste puterea de concentrare.

BENEFICII:

Reduce stresul si anxietatea
Trateaza insomnia
Elimina durerile de cap si migrenele
Imbuntateste circulatia
Doyou suffer frequenly from headaches and feel the cervical area blocked but don’thave enough time for a full body massage? This therapy will help you get rid of the pain, relaxing the shoulders, neck and scalp.

Aromatherapy Face & Body Massage 75'

Lei200.00

Un masaj complet ale fetei si corpului, destinat relaxarii musculare si hidratarii.Uleiurile esentiale au fost folosite in scopul mentinerii frumusetii si sanatatii din cele mai vechi timpuri,si se bazeaza pe proprietatile active ale uleiurilor esentiale extrase din plante. Terapiacu uleiuri esentialementine starea de sanatate, imbunatateste buna functionare a intregului organism, energizeaza sau relaxeaza in functie de uleiul folosit. Receptivitatea noastra la arome este foarte mare, si efectul lor asupra corpului si mintii este resimtit imediat. Alege uleiul de masaj in functie de nevoile corpului: lavanda pentru relaxare, portocala si scortisoara pentru revitalizare sau mango pentru hidratarea pielii.

O experienta spa unica prin efectele multisenzoriale!
BENEFICII SI RECOMANDARI:
Relaxeaza musculatura corpului
Induce o stare generala de bine
Activeaza circulatia sangvina si limfatica
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect

A complete massage of the face and body, essential for muscle relaxation and hydration of the skin. Therapy with essential oils maintain health, improve the smooth functioning of the entire body, relaxes the entire body and calms the mind.

Aromatic Candle Massage

Lei175.00

Lumanarea cu arome de cocos si unt de shea se transforma in uleiul cald ce iti va invalui trupul in rasfat. Masajul capata virtuti terapeutice pentru corp, minte si spirit!

Aromatic Journey for Two

Lei385.00

Un masaj de relaxare in doi precedat de o exfoliere a intregului corp cu ingrediente organice potrivite pielii fiecaruia dintre voi. Masajul va fi mai eficient,pielea mai pregatita, va dura mai mult...si totul se va petrece intr-o camera amenajata pentru o relaxare binevenita.

A relaxing massage for two, preceded by a full-body exfoliation with organic ingredients. Beautifull skin and body and mind relaxation.

To complete this unforgetable experience, you can add shampagne and chocolate serving..

Back Hot Stone Massage

Lei110.00

Caldura vindecatoare a pietrelor vulcanice patrunde profund in masa musculara oferind o senzatie inedita, ajuta la deblocarea si reechilibrarea energetica a organismului si la relaxare absoluta.

For back pain relief, a massage that uses warm Basalt stones to break down tension in your muscles, to get rid of stress, and remove tension and fatigue.

Be My Valentine

Lei550.00

Pentru VOI DOI, într-un loc special amenajat cuplurilor, veţi simţi relaxarea şi răsfăţul suprem.
Un masaj al întregului corp cu uleiuri aromate vor alunga oboseala şi contracturile musculare dându-vă porţia de sănătate mult dorită. Pentru frumuseţea tenului, EA va fi răsfăţată cu o mască de ciocolată urmată de un masaj anti aging, iar EL va fi răsfăţat cu o mască facială cu struguri şi un masaj relaxant al feţei.
La final, servire cu şampanie şi ciocolată.

Cardul contine:

Well Being Massage for two 50 min
Chocolate Facial Mask&Massage for her 25 min
Grape Facial Mask &Massage for him 25 min
Servire cu sampanie si ciocolata
Just for the two of you, supreme relaxation. A whole body massage with aromatic oils will chase away fatigue and muscle contractures giving you the much desired portion of health. For beautiful skin, SHE will be spoiled with a chocolate face mask followed by a body and face massage. HE will be pampered with a facial grape mask and a relaxing massage of the body and face.

The card includes:

 • Well Being Massage for two 50 min
 • Chocolate Facial Mask & Massage for HER 25 min
 • Grape Facial Mask & Massage for Him 25 min
 • Serving champagne and chocolate

Deep Tissue Massage 50'

Lei165.00

Un masaj profund care vizeaza detensionarea musculara in scopuri de detoxifiere si reducere a durerilor. Ales in general de barbati sau de persoane care prefera presiunea mai puternica.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Durere cronica si mobilitate redusa
Recuperare dupa accidentari
Probleme legate de postura defectuasa
Tensiuni musculare sau spasm muscular
CONTRAINDICATII:

probleme grave ale coloanei vertebrale
sarcina
probleme legate de sanatatea pielii.

A therapeutic massage for those that suffer from chronic muscle pain that restricts the blood and lymph circulation, accelerates toxins build up, and reduces mobility in articulations. Deep long strokes, the use of elbows and forearms and other special massage techniques are used to “melt away“ any muscular discomfort ant to improvebody functions.

Indicated for chronic muscle pain, stiff muscles and joints, migraines, insomnia and stress.

Deep Tissue Massage 75'

Lei220.00

Un masaj profund care vizeaza detensionarea musculara in scopuri de detoxifiere si reducere a durerilor. Ales in general de barbati sau de persoane care prefera presiunea mai puternica.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Durere cronica si mobilitate redusa
Recuperare dupa accidentari
Probleme legate de postura defectuasa
Tensiuni musculare sau spasm muscular
CONTRAINDICATII:

probleme grave ale coloanei vertebrale
sarcina
probleme legate de sanatatea pielii.

A therapeutic massage for those that suffer from chronic muscle pain that restricts the blood and lymph circulation, accelerates toxins build up, and reduces mobility in articulations. Deep long strokes, the use of elbows and forearms and other special massage techniques are used to “melt away“ any muscular discomfort ant to improvebody functions.

Indicated for chronic muscle pain, stiff muscles and joints, migraines, insomnia and stress.

Eden Relaxing Massage

Lei85.00

Un remediuSpapentrucei care sufera de dureri de spatedar nu au prea mult timp la dispozitie: relaxeazazonele tensionate prin deblocarea contracturilormuschilorspatelui: paravertebrali, dorsal,trapez, romboizi . Idealla sfarsitul zilei, pentru o seara relaxanta si un somn odihnitor.
BENEFICII:
Induce o stare generala de bine
Relaxeaza musculatura corpului
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice

A Spa therapy that relaxes the tense areas of your back by unlocking the muscles contractures It helps alleviate stress and chronic fatigue. Ideal at the end of the day, for a relaxing evening and a good nights sleep.

Energizing Body Treatment

Lei206.25

Curatare si hidratare intensaprinexfolierea intregului corp cu scrub organic si uleiuri hranitoare. Dupa exfoliere urmeazaun masaj in profunzime cu ulei esential din seminte de struguri care ofera multiple beneficii: relaxarea musculaturii, activarea circulatiei, mobilitate musculara imbunatatita, indepartarea durerilor. Tratamentul este recomandat pentru eliminareastarii de oboseala, refacere musculara, hidratare si regenerare a pielii.

Feet Reflexotherapy

Lei70.00

O terapie indicata celor caresufera de picioare obosite dar nu au mult timp la dispozitie. Pentru a stimula circulatia si a elimina edemele,se efectueaza un masaj reflexogen al talpilor si gambelor cu ulei aromatic. Efectul de energizare este imediat!

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Oboseala cronica
Stres, insomnii
Detoxifierea organismului
Stimuleaza buna functionare a tuturor organelor corpului

Heaven Stone Couple Massage 75'

Lei385.00

O terapie rejuvenanta cu pietre calde de bazalt cu putere tamaduitoare datorita caldurii eliberate. Efectul benefic al acestei terapii va fi simtit din plin cand alaturi de tine ai o persoana draga, intr-ocamera special amenajata cu un efect profund relaxant si odihnitor. Servire cu sampanie si ciocolata.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

dureri de spate
contracturi musculare
circulatie deficitara
dureri articulare
stres, anxietate
insomnie

The healing warmth of the volcanic stones relaxes deeply the muscles giving you an unique feeling. The beneficial effect of this treatment will be fully felt when you have by your side a loved one.

To complete this unforgetable experience, you can add shampagne and chocolate serving..

Himalayan Salt Massage

Lei190.00

O experiență de reechilibrare, care iti va aduce un sentiment de liniște și relaxare extrem de profundă. Echilibreaza meridianele, chakrele și câmpul electromagnetic. Curata prana și campul energetic

Holistic Healing Massage

Lei190.00

Una din terapiile preferate de catre persoanele cu un stil de viata stresant. Se folosesc tehnici speciale de masaj si manevre destrechingpentru recuperare musculara, si articualara.O terapie care mobilizeaza nu numai corpul dar si mintea.

One of the preferred therapies by people with a stressful lifestyle. Special massage techniques and maneuvers are used, tostretch, heal and relax the muscles and joints. A therapy that mobilizes not only the body but also the mind.

Hot Stone Massage

Lei300.00

Un masaj cu pietre calde si ulei esential de ylang ylang pentru cuplu! O experienta a starii de bine si a rasfatului in doi! Servire cu sampanie si ciocolata din partea noastra!

Hot Stone Massage 50'

Lei165.00

Este o terapie rejuvenanta cu pietre calde de bazalt cu putere tamaduitoare datorita caldurii eliberate treptat. Se obtine o relaxare profunda si detoxifiere a tesuturilor si in acelasi timp calmarea mintii.
BENEFICII SI RECOMANDARI:
dureri musculare de diferite cauze (intinderi, contracturi)
tulburari ale circulatiei periferice
dureri articulare si reumatice
fibromialgie -afectiuni dureroase ale coloanei vertebrale
anxietate si depresie
stress si insomnii

Warm Basalt stones expertly glide over your body, breaking down tension in your muscles and nourishing your skin. Experience the re-balancing energy of the stones, which promote a sense of wellbeing from within. The heated stones used to massage the body get rid of stress, remove blocks, neutralise negative energy, re-energize exhausted parts, infusing a feeling of wellness and harmony.

Hot Stone Massage 75'

Lei220.00

Este o terapie rejuvenanta cu pietre calde de bazalt cu putere tamaduitoare datorita caldurii eliberate treptat. Se obtine o relaxare profunda si detoxifiere a tesuturilor si in acelasi timp calmarea mintii.
BENEFICII SI RECOMANDARI:
dureri musculare de diferite cauze (intinderi, contracturi)
tulburari ale circulatiei periferice
dureri articulare si reumatice
fibromialgie -afectiuni dureroase ale coloanei vertebrale
anxietate si depresie
stress si insomnii

Warm Basalt stones expertly glide over your body, breaking down tension in your muscles and nourishing your skin. Experience the re-balancing energy of the stones, which promote a sense of wellbeing from within. The heated stones used to massage the body get rid of stress, remove blocks, neutralise negative energy, re-energize exhausted parts, infusing a feeling of wellness and harmony.

Hot Stones Aroma Feet Ritual

Lei85.00

Senzatia de picioare grele si umflate afecteaza felul in care te misti si te simti. Pentru o relaxare rapida, se folosesc pietre de bazalt calde cu ajutorul carora se maseaza talpile si gambele . Ideala si pentru cei care au picioarele reci indiferent de anotimp.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Oboseala cronica
Stres, insomnii
Detoxifierea organismului
Stimuleaza buna functionare a tuturor organelor corpului

Ice and Fire Massage

Lei190.00

Solutia perfectapentru a alunga oboseala si stresul, pentru a stimula imunitatea si pentru a va energiza intregul corp. Dupa hidratarea corpului cu ulei aromatic se folosesc pentru masaji pietre de bazalt calde urmate imediat de pietre reci. O terapie idealadupa o saptamana grea, sau inaintea unui eveniment pentru a fi "in forma" pe ringul de dans!

An energizing ritual with hot and cold basalt stones. Improves the immune system, attenuates inflammation, acute and chronic pains, and allows for a fast recovery after periods of stress. Stimulating for the entire body and mind, it has a double effect: relaxation and energizing in the same time.

Lomi Lomi Hawaiian Massage

Lei220.00

Cu o istorie de peste 35.000 de ani, terapia schimba candva cursul existentei oamenilor de pe continentul pierdut Mu Lamuria. In hawaiiana, huna inseamna “secret”, iar kahuna, inseamna “pastrator al secretului, expert, magistru”.

Prin terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze conectarea si/sau reconectarea intre corp-inima-suflet.

La nivel fizic, prin Lomi Lomi, stresul si tensiunea sunt inlaturate, fluxul sagvin si cel limfatic sunt intensificate si eliminarea deseurilor si toxinelor sunt stimulate prin toate miscarile. Masajul variaza foarte mult in functie de conditiile de sanatate, necesitatile fiecarui beneficiar, preferinte, starea psihica. Nu pot exista doua masaje identice, oamenii sunt diferiti cu probleme diverse, masajul va fi o linie intuitiva, terapeutul isi va croi drumul asa cum va simti.

Masajul Lomi Lomi este unic prin miscarile si manevrele executate de terapeut. Tehnica Lomi Lomi presupune folosirea antebratelor si mainilor, miscarile fiind fluide si ample, asemenea unor valuri care se plimba pe corp. Prin acest masaj se pot masa zone diferite simultan, o mana poate lucra umarul, in timp ce o alta soldul, asigurand armonie si echilibru trupului. Aceasta posibilitate ajuta pacientul sa se relaxeze complet, deoarece este foarte dificil pentru creier sa se concentreze in acelasi timp asupra a doua zone diferite.

Miscarile se concentreaza pe straturile musculare profunde, de-a lungul fibrelor musculare si tendoanelor, dar si perpendicular pe acestea. Manevrele efectuate in ritm lent, dar profund alunga tensiunea musculara. De aceea, masajul Lomi Lomi este recomandat tuturor persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate, dar si celor care sufera de contracturi ale musculaturii, de oboseala cronica sau tulburari depresive.

Beneficii pentru corpul fizic:

Imbunatateste toate sistemele si organele, curata si detoxifica organismul.
Aduce armonie si echilibru.
Energizeaza si revitalizeaza.
Infrumuseteaza si imbunatateste postura.
Ajuta la eliminarea tensiunilor si a stresului.
Beneficii pentru minte:

Linisteste mintea, creaza un calm interior si claritate.
Modifica perceptia de sine.
Construieste incredere, entuziasm si stima de sine.
Extinde posibilitatile de viata.
Beneficii pentru inima si suflet:

Reface bunastarea.
Conectarea cu auto-cunoastere si auto-iubire.
Inspira potentialul nostru.
Combinatia de caldura, stimularea zonelor energetice si parfumul subtil al uleiurilor esentiale transforma masajul Lomi Lomi intr-o experienta de relaxare unica.
An exotic massage that promotes healing of the body physically, mentally and emotionally. Flavored hot oils, fluid movements that embraces you, will help you lose muscle pain and stress. An ideal therapy for those suffering from physical fatigue and want to regain energy but also peace of mind.

Love Celebration@Spa

Lei385.00

Bucurati-va de un masaj cu pietre calde in doi! Uleiul esential de ylang ylang va va rasfata simturile, iar atmosfera calda si intima va va reconecta la sentimentul de iubire pe care-l purtati in suflet! Servire cu sampanie la sfarsit!

Ylang Ylang Hot Stone Couple Massage 50 min
Servire cu sampanie si ciocolata
Enjoy a heavenly hot stone massage for two!

Quality time spend with the loved one and relaxation for the entire body and mind!

Serving champagne at the end!

Lymphatic Detox Massage

Lei165.00

Un complex de tehnici manuale care faciliteaza eliminarea lichidelor in exces si a toxinelor. Inlesneste pierderea in greutate, elimina edemelesi constipatia, imbunatatestedigestia, mareste puterea de concentrare.

Special massage techniques that facilitate the elimination of excess fluids and toxins. It promotes weight loss, eliminate edema and constipation, improves digestion, increases concentration.

Magnesium Massage

Lei165.00

O experiență de reechilibrare, care iti va aduce un sentiment de liniște și relaxare extrem de profundă. Echilibreaza meridianele, chakrele și câmpul electromagnetic. Curata prana și campul energetic.

Mom Relaxing Feet Ritual

Lei85.00

Un tratatamentpreferat de viitoarele mamici care sufera de dureri si umflarea picioarelor. Terapia include o exfoliere a picioarelor pana la gambasi un masaj de relaxare si al talpilor si gambelor. Recomandat incepand cu al doilea trimestru de sarcina.

Mother to be Massage 30'

Lei85.00

Indicata dupa primul trimestru de sarcina, aceasta terapie are importante beneficii atat pentru mama cat si pentru bebelus. O data cu avansarea sarcinii , corpul sufera mdificari greu de suportat de viitoarea mamica: dureri de spate, edeme, stari de stres si iritabilitate. Sunt folosite manevre speciale de masaj, perne pentru pozitionarea laterala, cu o atentie deosebita pentru confortul fizic si psihic al viitoarei mamici. Mai mult, masajul in aceasta perioada optimizeaza legatura dintre fat si mama.

Mother to be Massage 50'

Lei150.00

Indicata dupa primul trimestru de sarcina, aceasta terapie are importante beneficii atat pentru mama cat si pentru bebelus. O data cu avansarea sarcinii , corpul sufera mdificari greu de suportat de viitoarea mamica: dureri de spate, edeme, stari de stres si iritabilitate. Sunt folosite manevre speciale de masaj, perne pentru pozitionarea laterala, cu o atentie deosebita pentru confortul fizic si psihic al viitoarei mamici. Mai mult, masajul in aceasta perioada optimizeaza legatura dintre fat si mama.

Orange Herbs Reviving Massage

Lei165.00

O terapie unicamarca Eden care regenereaza si catifeleaza pielea uscata si relaxeaza musculatura intregului corp. Masajulcorpului este efectuat cu ajutorul unor saculeti din panza care contin portocale, plantevindecatoare si ulei aromat cald. Hrana pentru pielea uscatasi relaxare pentru intregul corp intr-o singura terapie!

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Relaxeaza musculatura
Hidrateaza si hraneste pielea
Dureri musculare
Oboseala
Piele uscata
A unique EDEN SPA therapy that restores dry skin and relaxes the whole body muscle. Body massage is performed using sachets containing oranges, healing herbs and warm aromatic oil. Food for dry skin and relaxation for the whole body in one therapy!

Orange Scent Hot Stone Couple

Lei330.00

Pietre calde de bazalt, uleiuri esentiale aromatice si o energie vindecatoare fac din aceasta terapie una din cele mai preferate de oaspetii nostri. Bucura-te de aceasta experienta spa autentica, alaturi de persoana draga!

Oriental Herbal Massage

Lei150.00

O terapie originala care combate durerile musculare si articulare si hraneste pielea. Masajul se efectueaza cu ajutorul unor saculeti din panza care contin plante cu rol antiinflamatoare si uleiuri aromatice regenerante pentru piele. Vindecare pentru corp si piele intr-o singura terapie.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Actiune detoxifianta sau energizanta in functie de plantele alese
Relaxeaza musculatura
Hidrateaza si hraneste pielea
Dureri musculare
Oboseala
Piele uscata

ROMEO & JULIET Sensorial Experience

Lei550.00

Un ritual al senzatiilor si deliciilor, adecvat atat pentru Ea cat si pentru El. Exfoliere cu ciocolata pentru Ea, exfoliere cu vin pentru El, impachetare cu ciocolata organica cremoasa pentru Ea si vin pentru El, urmate de un masaj de relaxare al intregului corp. Pentru ca experienta sa fie completa, va oferim servire cu sampanie si ciocolata…tot rasfatul intr-o atmosfera calda si intima doar pentru voi doi.

Ritualul Romeo si Julieta include:

Organic Chocolate Scrub for Her
Wine and Grapes Scrub for Him
Chocolate Fondue Body Wrap
Well Being Couple Massage
Chocolate and Champagne Serving

A ritual of sensations and delights suitable both for Her and for Him. A chocolate body scrub for her, wine exfoliation for him, creamy organic chocolate body masque for Her and wine masque for Him,followed by a relaxing massage for the entire body. To make the experience complete, we offer service with champagne and chocolate... all the pampering in a warm and intimate atmosphere.

Reflexotherpy

Lei125.00

O terapie care imbunatateste functiile tuturor organelor corpului, detoxifiaza, elimina stresul si oboseala cronica, atenueaza durerile musculare si articulare.
Terapia este precedata de o exfoliere a picioarelor si se efectueaza prin masarea zonelor reflexogene din talpa piciorului si a gambei.
Recomandata in serii de cel putin 6 sedinte pentru beneficii maxime.
BENEFICII SI RECOMANDARI:
Oboseala cronica
Stres, insomnii
Detoxifierea organismului
Stimuleaza buna functionare a tuturor organelor corpului

A foot therapy that consists in exercising pressure on specific areas of the feet to act on the corresponding regions of the body. It improves health and relieves pain. It plays an important roll in the process of body and mind detox, excellent prevention therapy to maintain a healthy body and a happy spirit.

Spa Healthy Break for two

Lei580.00

O pauza sanatoasa pentru voi doi! Relaxare musculara datorita caldurii vindecatoare a pietrelor de masaj, calmarea mintii cu ajutorului masajului indian al scalpului si capului, uleiuri esentiale pentru destinderea trupului si bucuria simturilor! Servire cu gingerada la sfarsit!

Hot Towel Feet Wrap 10 min
Hot Stone Massage for two 50 min
Indian Head Massage 15 min
Servire Ginger Lemonade

A healthy break for the two of you! A healing stones massage followed by an indian scalp massage will relax the body, calm the mind and bring hapiness in your souls.

Hot Towel Wrap 10 minutes Feet

Hot Stone Massage for two 50 min

Indian Head Massage 15 min

Serving Ginger Lemonade

Spring Vitality Massage

Lei185.25

Primavara aceasta, ofera corpului tau o portie sanatoasade energie! Terapia incepe cu exfoliere energizanta a talpilor, urmata de impachetarea lor cu prosoape calde cu ulei esential de peppermint. Urmeaza un masajcu pietre calde si reci menit sa aduca energizare, activarea metabolismului si stimularea sistemului imunitar. O terapie perfecta pentru inceput de primavara!

Stress Relief Full Body Masage 50'

Lei150.00

Cel mai popular tip de masaj care poate fiadaptat nevoilor corpului tau. Relaxeaza intreg corpul, elibereaza mintea de stres si hidrateaza pielea cu uleiuri aromatice. Recomandat saptamanal in perioadele stresante.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Relaxeaza musculatura corpului
Induce o stare generala de bine
Activeaza circulatia sangvina si limfatica
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect

The most popular type of massage that can be adapted to your body. Relaxes the whole body, frees the mind from stress and moisturizes the skin with aromatic oils. Recommended weekly if you are stress out and tired.

Stress Relief Full Body Massage 25'

Lei85.00

Cel mai popular tip de masaj care poate fiadaptat nevoilor corpului tau. Relaxeaza intreg corpul, elibereaza mintea de stres si hidrateaza pielea cu uleiuri aromatice. Recomandat saptamanal in perioadele stresante.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Relaxeaza musculatura corpului
Induce o stare generala de bine
Activeaza circulatia sangvina si limfatica
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect

Stress Relief Full Body Massage 75'

Lei185.00

Cel mai popular tip de masaj care poate fiadaptat nevoilor corpului tau. Relaxeaza intreg corpul, elibereaza mintea de stres si hidrateaza pielea cu uleiuri aromatice. Recomandat saptamanal in perioadele stresante.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Relaxeaza musculatura corpului
Induce o stare generala de bine
Activeaza circulatia sangvina si limfatica
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect

Thai Relaxing Back Massage

Lei100.00

Spatele este zona cea mai afectata de stres si viata sedentara. Durerile musculare in zona cervicala sau lombara sau imobilitatea articulatiei umarului pot fi ameliorate in acest caz cu o terapie care imbina in mod unic elemente de masaj de relaxare, presopunctura si thay streching. Acest tip de masaj al spatelui nu numai ca decontractureaza masa musculara dar cu ajutorul manevrelor de thai streching mobilizeaza articulatia umarului, da flexibilitate coloanei vertebrale si imbunatateste postura. Scapi de durere si castigi energie!

A treatment that targets the treatment of back pain, recommended for people who spend at least 8 hours at the computer. Muscle pain in the cervical or lumbar area,or shoulder joint immobility may be alleviated in this case with a unique therapy that combines elements of relaxing massage, acupressure and stretching thai yoga massage.

Thai Yoga Massage

Lei220.00

O terapie care imbina intr-un mod unic elemente de masaj ayurvedic, presopunctura , si yoga stretching. Acest tip de masaj mobilizeaza toate articulatiile corpului prin manevre de Yoga strchung, relaxeaza si intinde muschii contractati, energizeaza corpul si reda starea de bine .
Deoarece se executa pe o saltea speciala si nu se folosesc uleiuri pentru masaj, va recomandam o tinuta lejera sport.

BENEFICII:
Fizic:

detoxifiere si stimulare sistem imunitar
stimuleaza circulatia sanguina
Imbunatateste flexibilitatea si mobilitate musculara si a articulatiilor
Imbunatateste postura, echilibrul,aliniere osteo articulara
Imbunatateste respiratia
Ajuta cazurile de artrita si dureri de spate
Tonifica musculara, intareste articulatiile, amelioreaza durerile cronice
Previne imbolnavirea
Incetineste procesul de imbatrinire
Mental

Imbunatateste echilibrul emotional
Imbunatateste puterea de concentrare si creativitatea
Calmeaza si aduce claritate mentala

Fiziologic

reduce stresul si anxietatea
creste nivelul de energie
dezvolta disciplina si auto controlul
imbunateste starea de sanatate si vitalitate
creste nivelul de energie
dezvolta puterea interioara si increderea in puterile proprii
A therapy that combines in a unique way elements of Ayurvedic massage, acupressure and yogastretching. This type of massage mobilizes all body joints relaxes contracted muscles, energizes your body and restore wellbeing.

Stimulates blood circulation, Improves muscle flexibility and joint mobility. It tones muscles, strengthens joints, relieves chronic pain.

Because it is done on a special mattress and no oils are usedfor massage, we recommend a sport casual attire.

Tranquil Sleep Cranio Cervical Massage

Lei110.00

Scapa de migrene , insomniisi contracurile musculare din zona cervicala cu aceasta terapie care include manevre speciale de relaxare musculara, streching si pressopunctura.
BENEFICII SI RECOMANDARI:
Revigoreaza organismul
Diminueaza durerile de cap
circulatie deficitara
Imbunatateste circulatia sangvina capilara

A holistic therapy that alleviates migraines, insomnia and muscle pain of the cervical area. Special maneuvers include relaxation, stretching and pressopunctura. It reduces headaches and invigorates body and mind.

Well Being Couple Massage

Lei275.00

Impartaseste placerea unui extraordinar masaj de relaxare, in spatiul special destinat cuplurilor. Vei beneficia de un masaj suedez complet, intr-o atmosfera deosebita, alaturi de persoana draga. Aceasta terapie relaxeaza musculatura corpului,induce o stare generala de bine si mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

Relaxeaza musculatura corpului
Induce o stare generala de bine
Activeaza circulatia sangvina si limfatica
Ajuta la atenuarea stresului si oboselii cronice
Mentine corpul si mintea intr-un echilibru perfect

Share the pleasure of a great relaxing massage in a special area for couples. You will enjoy a full swedish massage in a great atmosphere, with your favorite person.

To complete this unforgetable experience, you can add shampagne and chocolate serving..

Ylang Ylang Hot Stone Couple Massage

Lei300.00

Un masaj cu pietre calde si ulei esential de ylang ylang pentru cuplu! O experienta a starii de bine si a rasfatului in doi! Servire cu sampanie si ciocolata din partea noastra!


W8mlulxcqtwict6c5qv2?signature=389f71d96c67d7d899609d0def7b3194bc5c339fe7b55f226aafd8f59ed5f5c4&policy=eyjjywxsijoicmvhzcisimv4cglyesi6ndyzmzm2mtq2oh0%3d

Eden Spa GHC

Spa & Massage


Calea Victoriei nr 56
Incinta Grand Hotel Continental
Bucharest, ILFOV 10064
Romania

Sun - Sat: 9:00am - 9:00pm

+40 75 126 8706

Visit Our Website

 Facebook

1 Reviews

 • Ma bucur sa stiu ca exista un astfel de loc in România. Ma bucur ca oferiți calitate si accesibilitate ( preț).